Menu Sluiten

Leveranciers Keukens Op Maat

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Keuken Op Maat – Meubelen Keukens – Meubelmakerij Keukens Op Maat – Keukens Antwerpen – Advies Antwerpen Keukens Op Maat – 

Wenst u meer info over leveranciers keukens op maat kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Leveranciers Keukens Op Maat

Slapen | Interieur | Keuken | Meubilair | Meubelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers keukens op maat

belgo office cleaner uw schoonmaakbedrijf voor kantoren in en rond brussel nl fr contacteer ons home schoonmaken kantoren diensten open menu ramen wassen schoonmaak van toiletten en leveranciers keukens op maat raming aanvragen sanitair schoonmaken van keukens en grootkeukens pc cleaning reinigen van tapijten en vasttapijt schoonmaak na bouw of verbouwingen schoonmaken van immobilin en vastgoed nieuws contact menu home schoonmaken kantoren diensten open menu ramen wassen schoonmaak van toiletten en sanitair schoonmaken van keukens en grootkeukens pc cleaning reinigen van tapijten en vasttapijt schoonmaak na bouw of verbouwingen schoonmaken van immobilin en vastgoed nieuws contact jouw schoonmaakbedrijf voor een vlekkeloos resultaat belgo office cleaner is een brussels schoonmaakbedrijf dat inzetbaar is v.

service realisaties nieuws vacatures over ons contact bumaco group nl fr horecakeukens grootkeukens freeflow apparatuur menu twee familiebedrijven bumaco group en casteleyn vinden elkaar terug naar het overzicht bumaco group treedt vanaf vandaag in de aandelenstructuur casteleyn specialist grootkeukens en horecamaterialen met jaarlijkse omzet van om en bij de vijf miljoen euro. Ze kiezen in de toekomst resoluut voor een hechte samenwerking om zo elkaars activiteiten te versterken en de slagkracht te vergroten. Jarenlange kennis en ervaring van families delen en versterken roel buelens begon zijn carriegravere als ondernemer in met bumaco een bedrijf gespecialiseerd in professionele koeling airco en warmtepompen Een keuze maken in leveranciers keukens op maat Bumaco gro.

Gegevens over Leveranciers keukens op maat

home nieuws leveranciers referenties contact reeds meer dan jaar levert dit familiebedrijf keukens kasten op maat en badkamers van een hoogstaande kwaliteit. Door de zovele ondervindingen en het nodige vakmanschap maken zij u dromen waar. Als je veel ruimte zoekt is dit tijdelijke quotthuisquot in antwerpen met luxe appartementen op een steenworp van het centraal station de ideale plek voor uw bed amp breakfast. Lilavino de speciaalzaak voor wijnen allerhande. De mia staat voor een nieuw kijk op de auto de stad en het milieu. Copyright c bavico.be alle rechten voorbehouden. Design by mn .